26.8 C
Skopje
недела, јули 3, 2022
Место за реклама
САТРА
дома Култура Културно-уметнички настани и промоции

Културно-уметнички настани и промоции

Со изградба на повеќе културни Домови се створија услуви за развој и презентации на Уметнички настани,уметнички творби и изложби,културно уметнички програми ,промоции и друго .Ќе се објавуваат настаните поврзани со претходно опишаните области од тие дејности.

Нема мислења за прикажување

Место за реклама
Фреш Фарм

Популарно