26.8 C
Skopje
недела, јули 3, 2022
Место за реклама
САТРА
дома СПОРТ Спортски легенди

Спортски легенди

Во оваа група ќе објавуваме спортисти кои постигнале големи постигнувања постигнувајќи лични или клубски рекорди или трофеи ,коко учесници на олимпијади,спортисти кои оствариле државни, балкански,европски и светски трофеи ,а потекнуваат или живеат во нашата средина.

Нема мислења за прикажување

Место за реклама
Фреш Фарм

Популарно