Фотографија од свадбата на Трајан и Слоботка Неделковски-1965 г

0
525

*Фотографија од свадбата на Трајан и Слоботка Неделковски-1965 г., а на истата се невестата Слоботка и братучетките на Трајан Марица и Иванка Атанасовски.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука