Душанка Крстевска со своето одделение

0
601

ООУ Гоце Делчев -населба Илинден ,наставничката Душанка Крстевска со своето 5-то б одделение во 2008 година

Претходниот артикал,Јордан Здравковски
Следната статијаСвадба во Аџиевци-Илинден во 70-те

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука