22.8 C
Skopje
среда, мај 18, 2022
Место за реклама
Фреш Фарм
дома ОПШТИ ПОДАТОЦИ Општи податоци за н.места

Општи податоци за н.места

Во оваа категорија ќе се објавуваат теми од областа на географска положба,граници на населени места, релјефни, kлиматски ,хидрографски педалошки карактеристики.

Место за реклама
Фреш Фарм

Популарно