8.8 C
Skopje
петок, декември 2, 2022
Место за реклама
САТРА
дома РАЗНО Видео записи

Видео записи

Во оваа категорија ќе се објавуваат видео записи од минатото и актуелни поврзани со наши личности и настани од нашава средина, како и пошироко.

Калајџиско оро

0
Македонските ора зазeмаат важно место во Македонскиот фолклор и традиција, тие се бројни и разновидни. Имињата на ората се изведени од имиња на места,лични имиња,животни,инструменти,видот на ората,начинот на движенње и обичаите. Едно такво оро е и...

Манастирот Свето Преображение

0
Видео запис по повод денешниот празник Преображение Господово.

Андреј Милчевски

0
Андреј Милчевски, с. Бунарџик, роден 11.07. 1999 г. Вежба Street Workout повеќе години. Започна со голема заинтересираност и посветеност кон спортот и почна да вежба на почеток базично и нормално а со...

СКОПСКА ЦРНА ГОРА -НИЗ ФОТОГРАФИИ

0
СКОПСКА ЦРНА ГОРА -НИЗ ФОТОГРАФИИ

Настапот на Матеј Тушевски- млад вокален интерпретатор

0
Вчера по повод патонатот на ООУ „Браќа Миладиновци“-Миладиновци пред присуство на многуброен народ се одржа богата културна уметничка прогрма. Настапот на Матеј Тушевски- млад вокален интерпретатор,предизвика бурни позитивни реакции кај публиката, кој изведе неколку убави...

Со трчање од Св. Наум до Охрид – Игор Јакимовски

0
Со трчање од Св. Наум до Охрид – Игор Јакимовски го најави 32-от Меѓународен атлетски маратон Охрид 2019 Покрај промотивната трка нашата атлетска легенда Игор Јакимовски,ќе не запознае и со историјатот на овој...

Вардаровите ТИТАНИ под Триумфалната порта!

0
Видео запис кој треба да го запамтат многу наши денешни и идни генерации.

Пречек на Вардар

0
Вака ги пречекавме во 2017,да се надеваме дека и сега така ќе биде .

Полетување од меѓународниот аеродром – Скопје

0
Видео запис од полетување од меѓународниот аеродром - Скопје кон Загреб,истото неодамна е припремено од Саше Александров, со поглед на Кадино,Марино и Илинден.

Елена Андоновска- Вокален интерпретатор

0
Елена Андоновска наша сограѓанка детството и младоста ја помина во нашата населба ,каде што го заврши и основното образование, денес живее во Скопје. Од 2007 година работи во Ансамблот за народни игри...

Популарно