8.8 C
Skopje
петок, декември 2, 2022
Место за реклама
САТРА
дома Култура Нови фотографи

Нови фотографи

Ќе се објавуваат фотографии во кои ќе се презентира новата инфаструктура улици,мостови,новоградби за живеење,трговски центри,спортски објекти ,производни центри и други разни активности од сегашноста.

Вечерен поглед од АЈВАТОВЦИ

0
Фотографија со поглед од Ајватовци во снежни услови.

Дел од Илинден

0
Панорамска фотографија на дел населбата деновиве

Панорама на МАРИНО

0
Панорамската фотографија на Марино, направена е деновиве во ноќни и снежни услови. Дронската фотографија ја направи Давид Петрушевски.

Панорама на населба Илинден

0
Ноќна фотографија на населба Илинден под снежна прекривка направена на 14 Февруари 2021година.

Дел од населба Илинден

0
На фотографијата дел од населба Илинден , околу железничката станица Илинден

Поглед од Марино кон Дивле

0
Фотографијата на која се гледа дел од Марино и во подалечна позадина селото Дивле со убаво ВИНО-ЖИТО.

Еден поглед од Марино према Ајватовци

0
Фатографија направена пред малку со поглед од Марино према Ајватовци,испратена од Христијан Ѓуровски.

Св. Илија -Миладиновци

0
На фотографијата стариот и новиот Црковен Храм Св. Илија во Миладиновци вечерва.

Фотографија со поглед на Китка

0
Фотографијата е неправена неколку часа пред поголемото заоблачување што се случи вечерва. Поглед на планината Китка од Кадинската кривина пред аеродромот

Манастир Св. Ѓорѓија-Дељадровци

0
Манастирот Св.Ѓорѓија во Дељадровци погледан низ китките од перуника. Фотографија:Андреа Димоски.

Популарно