22.8 C
Skopje
среда, мај 18, 2022
Место за реклама
Фреш Фарм
дома РАЗНО Успешни во професијата, дејноста

Успешни во професијата, дејноста

Во овој оддел ке се објавуват личности успешни во својата дејност/професија.

ГОЛЕМ УСПЕХ НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД СОСУ „ИЛИНДЕН“

0
На 55-от Државен натпревар на млади истражувачи, што се одржа во Средното стручно училиште „Перо Наков“ во Куманово,  од нашето СОСУ „Илинден“  учествуваа петмина млади истражувачи, а тројца од нив  се закитија со медали. Во натпреварувањето  учествуваа 144 средношколци од...

Бобан Симоновски во нова улога

0
 Бобан,живее во Бујковци –Илинден ,основното образование го завршил во с.Миладиновци ,а средното угостителско во Лазар Танев -Скопје. Од неодамна Бобан е во нова улога секојдневно како готвач во телевизиската емисија БРЗА КУЈНА на тв Сител-Скопје.         Инаку Бобан...
Место за реклама
Фреш Фарм

Популарно