Наставничката Славјанка со своето 8-б одд.

0
391

ОО У Гоце Делчев-населба Илинден.

Наставничката Славјанка Перчинкова со своето 8-а одделение во 1980 година

Одделение од кое произлегоа многу познати личности од разни области.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука