Полуматуранти при ООУ Гоце Делчев-1981/82

0
855

Заедничка фотографија на полуматуранти од ООУ Гоце Делчев , со нивните наставници Љубе по ликовно,Димче по физичко,Јанка по македонски,Борка по математика и Директорот на училиштето Јован Кушевски

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука