Србољуб Илиќ со своето одд. 1974

0
259

ООУ Гоце Делчев -н. Илинден,на фотографијата наставникот Србољуб Илиќ-Кента со своето 7-в одделение во 1974/75 година.

Претходниот артикал,Божин Димовски со семејството
Следната статијаФК Марино-Марино

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука