фотографија на дел од илинден-1959

0
116

Фотографија од Јули-1959г.,немало пат одел кој каде стасал ,ама со регулирани ендеци за атмосферски води околу куќите и премини преку истите.A, овците си нашле погодно место во сенка за пладнување.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука