Зорка,Славица и Стојанче во 60-те

0
494

Фотографија од 60-те ,на истата Зорка, ќерка на Милан и Велика Панушковски и двете деца на Краљо и Стана Нацевски,Славица и Стојанче ,од родот „САВЕВИ“

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука