ВЕЛЕ БОШКОВСКИ

0
122

ВЕЛЕ БОШКОВСКИ(Бејтовски) еден од петте синови на Милан Бејтовски, сите поранешни фудбалери на ФК Илинден .Беше стандарден првотимец на ФК Илинден повеќе од една деценија ,како еден од поуспешните играчи во клубот во навалниот ред.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука