Душан Јовановски

0
127

Душан Јовановски ,во 70-80 -тите години од минатиот век беше стандарден одбранбен играч на ФК Илинден .Неговата игра се одликуваше со брзи ,смели ,но не и груби стартови, од кои започнуваа акциите во нападот на тимот.Цел играчки стаж го помина во ФК Илинден .

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука