,,Ф.К Илинден” пред ревијалниот натпревар 1996г

0
810

*На фотографијата ФК.Илинден пред ревијалниот натпревар против прволигашот Вардар во 1996г.
Тие години неколку години во припремниот период Илинден и Вардар одигруваа пријателски натпревари.
На сликата Горе:Бранко Ѓорѓиевски,Љупчо Кметовски,Горан Мартиновски,Горан Ангеловски,Славепетар Радовски,Боре Најдовски,Борче Стојчев и Зоран Мирковски.
Доле:Дејан Ристовски,Оливер од Мршевци,Горан Божиновски,Лазе Богоевски,Саше Тодоровски и Делјан -Бела од Кадино,
 Дејан Ристовски, Љупчо Кметовски, Горан Мартиновски-ФоксГоран АнгеловскиЛазе Благојевски,Боре ЏудиСашко Тодоровски и Зоран Мирковски-Гаро.

Претходниот артикал,,,Ф.К Илинден” понов тим
Следната статијаФК ИЛИНДЕН -1979/80г

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука