4-в,одделение,ООУ Гоце Делчев-1989/90

0
306

ОО У Гоце Делчев ,4 -в одделение, некогаш и големиот одмор беше довоно време да се одмерат силите во фудбал,ама тогаш телефонот беше мисловна именка,сега секој ученик тоа време го користи со телефонот.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука