Наставничката Горица, со своето одделение

0
253

ООУ Гоце Делчев -населба Илинден ,на фотографијата наставничката Горица со своето одделение во учебната 1983/84 година.

Претходниот артикал,Влатко Грозданоски-помошник на Милевски
Следната статијаЕлена Тодоровска- Уметник

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука