Трајка Атанасовска со своето оделение

0
535

Фотографија од ООУ Гоце Делчев ,населба Илинден 1987/88 година.

На фотографијата наставничката Трајка Атанасовска со своето одделение.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука