Наставникот Васил Велинов-Учо 1987/88г.

0
175

Наставникот Васил Велинов-Учо, со својот клас-1987/88г.

Претходниот артикал,Учителката Вера со своето одд -1968 г. 
Следната статијаБорче Тргачевски-фудбалер

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука