Учителката Анче со своето одд.

0
310

Фотографија од ООУ Гоце Делчев -насеба Илинден, а на истата Учителката Анче Дејановска со своето одделение во 1976 година.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука