Учителката Илинка Ефтимова со своето 3-А одделение

0
5

ООУ „Гоце Делчев“-н.Илинден ,на фотографијата учителката Илинка Ефтимова со своето одделение во 1987 година.

Претходниот артикал,Св.Архангел , изработка од срмен конец
Следната статијаМартина Ангеловска -ракомет

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука