Учителката Вера со своето 8-б одделение

0
148

ООУ Гоце Делчев -населба Илинден, на фотографијата Учителката Вера со своето 8-б одделение во 1973 година

Претходниот артикал,4 НОЕМВРИ 1944, ОСЛОБОДЕНА БИТОЛА
Следната статијаФК МРШЕВЦИ

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука