Вечерен поглед од Плац

0
138

Со фотографијата на Мирјана Мерџановска вечерва ве водиме во Плац-Илинден

Претходниот артикал,НА ДЕНЕШЕН ДЕН-4 ЈУНИ
Следната статијаНА ДЕНЕШЕН ДЕН-5ЈУНИ

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука