Од центарот во Илинден

0
390

Во последно време пајтонот како свадбената атракција се почесто може да се види не само во Илинден,како што е во случајов ,туку и пошироко да е на чело на свадбената колона.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука