Бубе и Убавка во народна носија

0
89

На фотографијата Бубе Петровска и Убавка од Бунарџик во народна носија од скопска Блатија.

Претходниот артикал,Паноранска фотографија од н. Илинден
Следната статијаФотографија од Бучинци

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука