ДушкоМитровски,со другарите на неговата свадба

0
190

Фотографија од свадбата на Душко Митровски во 1974 година,фотографиран со неговите другари.

Како што може да се види тогашната мода била долгата коса,звонарки пантолани …секое време си носи своја мода,која со време се губи ,а по извесен период пак се повторува.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука