Љубе,Киро и Душко

0
176

На фотографијата двајца браќа Душко и Киро Митровски и нивниот братучед Љубе Саздовски,сликани пред околу 57-58 години,денес дедовци на околу 70 -на возраст.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука