Млади девојки од Илинден-1963

0
286

*На сликава млади девојки од Илинден: Живка Видинска,Цена Бејтовска ,(Рајна Дејановска) и(Нада Костадинова) ,сликани кај Црква во 1963 г. Црkовниот двор беше ограден со зид ,а од старата црква се гледа само покривот.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука