ФК Дељадровци-Дељадровци

0
231

Фотографија од ФК Дељадровци од некој натпревар на стадионот во Маџари во 1985/86 година

Претходниот артикал,Прва играорна женска постава -Куд Илинден
Следната статијаЛУКА ТРИФУНОВИЌ-БОКСЕР

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука