Оливера и Зорица-1979

0
468

*Оливера Бошковска(Бејтовска) и Зорица Велковска(Пиличковска) ,во народна носија од скопско-1979г 

Претходниот артикал,Млади од Илинден -1955
Следната статијаСестрите Роса и Зорка

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука