Претседателот Трајковски во Дељадровци-2004г.

0
263

Фотографија од посетата на Претседателот на Македонија Борис Трајковски на Дељадровци во 2004 година.

Радоста на Душан Димитриевски,како и на останатите што имаа ваква прилика беше очигледна.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука