Претседателот Трајковски во Илинден-2004 година

0
868

Нашата населба и повеќето околни села за време на неговиот мандат беa често пати посетувани од драгиот гостин.

Оваа фотографија е една од неговите посети, овој пат на семејството Христовски од Илинден.

Во придружба на Претседателот се и Градоначалниците на Илинден, Чедомир Ристовски и на Гази Баба, Борче Стефановски.

Претходниот артикал,Фотографија од фудбалската школа „Илинден“
Следната статијаУспешен настап на ХУЛК АКАДЕМИЈА на меѓународниот турнир во Србија

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука