Душко Милошевиќ-поранешен фудбалер

0
259

Душко Милошевиќ од Кадино , припаѓа на првите генерации фудбалери на ФК Илинден ,успешно настапуваше како играч од навалниот ред во 50/60-те години од минатиот век.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука