Ф.К. Бујковци- од Бујковци-1977

0
1034

Горе:Јовчевски Тодор, Цветановски Стојанче, Милан од Србија, Трајковски Стојадин, Станковиќ Васко, Стојановски Ацо, Костадиновски Драги ,Маринковски Видослав и  Стојановски Перо.

Доле: Јовчевски Анто, Јовановски Власто, Ваневски Благоја – Бане, Милевски Бранко, Спасовски Благе и  Крстевски Санде – капитен

Фотографијата е направена на игралиштето во н.м. Бујковци кое беше земено при изградбата Рафинерија , во шеесетите години.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука