ООУ „Гоце Делчев“, IV-Б одделение

0
1138

На фотографијата четврто Б одделение во 1982 година,при ООУ Гоце Делчев ,населба Илинден.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука