,,Ф.К Илинден” 1979/80г.

0
152

Фотографија од ФК Илинден од 1979/80г.

Благодарност за Дијана Бубулевски ,за испратената фотографија.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука