Прво место за Илинденките

0
1107

На регионалните пензионерски игри на ниво на Град Скопје, женската пензионерската екипа од здружението на пензионери од Илинден го освои првото место, во тегнење на јаже.

А, екипата на Илинден настапи во следниот состав:Славица од Марино,Убавка Ѓорѓиевска,Лилјана Ѓорѓиевска, Љубинка Петровска, Вера Трипуновска и Стојанка Богдановска.

Претходниот артикал,НАРОДНИ СУЕВЕРЈА И ВЕРУВАЊА ПОВРЗАНИ СО ЛЕБОТ
Следната статијаРуса среда-преполовение(Женски Празник)

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука