40 години од полуматурата

0
4157

Вчера во ресторанот „Бисер“се одржаа неколку полуматурски јубилејни средби од неколку генерации порнешни ученици на ООУ Гоце Делчев -н. Илинден. Една фотографија од овој пријатен настан.

Претходниот артикал,Свадба на Никола и Љуба-1958 г.
Следната статијаСвиено е и 5-то штрково седало

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука