Априлијада-2022 во Илинден

0
312

Денес во сите Основни и подрачни училишта ,како и во Градинката Гоце Делчев во Илинден видовме многу креативните дечиња кои што ги подготвија маските по повод денот на смеата и шегата.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука