Членови на КУД Илинден,пред настап

0
419

На фотографијата членовите на КУД Илинден Славица денес Павловска,Стојанче -Коџак Николовски,Гордана Јакимовска,(Слободан Павловски)и Светлана Крстевска ,во 80 -те.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука