Ученици-фолклорна секција

0
171

Фотографија од далечната 1988/89 години кога учениците од ООУ Гоце Делчев спремаа фолклорна програма за јавен настап-приредба пред родителите.

За примпрема за тој настан задолжени беа наставниците Димче и Славјанка,а на фотографијата се уште и директорот Љубе ,педагогот Владо, а од учениците на истата се:Дејан, Зоран,Бобан,Игор МС,Ивица -Енерџи Бенд и други.

Претходниот артикал,НА ДЕНЕШЕН ДЕН-3 АВГУСТ
Следната статијаСело Кучкарево-Кумановско

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука