Учителката Загорка (Зага) 1961/62г

0
125

Учителката Загорка (Зага)со своето одделение сликани околу 1961/62г.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука