Првоаприлски шеги и смеа

0
292

Во ООУ Гоце Делчев од секогаш се одбележувал денот на шегата и смеата.

На фотографијата наставничката Горица Кржовска со своето одделение

Децата-учениците за овој ден се маскирале секој на свој начин.

Оваа манифестација се здоби со масовно одбележување на сите училишта од нашава средина.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука