Поглед на населба Илинден

0
1056

Поглед на населба Илинден фотографија направена so дрон неодамна ,на која се опфатени речиси сите делови од населбата.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука