Браќата Арсо и Лазо-1960

0
103

Браќата Арсо и Лазо и Драгица сопруга на Лазо
Фотографија од 60-те години од минатиот век ,а се совпаѓа со есенските гроздоберски активности ,актуелни во овој период и денес.Фотографијата испратена од Ѓокица Мирковски.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука