Ладе и Елица во 70-те на некоја свадба

0
149

На фотографијава брачниот пар Владимир-Ладе и Елица Најдови на свадбата на Боне и Ленче Трајковки свадбена веселба.

Врвот на кулмуницијата на некоја веселба тоа да се искаже расположението е да си качен на маса,стол , а во случајов на буре.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука