Учителката Анче со своето одд.-1969

0
153

ОО У Гоце Делчев-населба Илинден , на фотографијата учителката Анче Дејановска со своето одделение.

Во првиот ред:Снеже,Свето,Новица,Златко,Сунчица,?,Диме,?,Милка

Во вториот ред:?,Владо,Елица,Ратко,Летка Здравковска,Мирче,Борче,?,?,?

Во третиот ред:Донка,мДиме,?,Тоде-плац,Стојка,Фафинка,Винко,?,Љошев,?

Легнати?,Гордана и Сузе.Означени од Летка Здравковска.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука