дома Култура Стари фотографии Mлади од Плац-Илинден во 70-те

Mлади од Плац-Илинден во 70-те

0
28

На фотографијата

Горе: Во народна носија Сречко Трајанов ,Маре Љошева,третиот Анѓелко Мерџанов и Драгица Трајанова

Доле: Перо Радевски и Велика  Љошева (Означувањето извршено од Маре Љошева)

Нема коментари

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука