На некоја свадба во Илинден

0
181

Фотографија од 1966г.на истата Богоја-Бобек Видински,Киро Бошковски,Симо Ангеловски со синчето Баже,Ратка Ангеловска,Ѓурѓа Бошковска со керката Оливера и Милка Шкодрева.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука